NOVOSTI

OVLAŠTENI DISTRIBUTER

 

AKCIJA

EBE E modulator + EBS ventil

+PREV ventil

 

*************************

...više

WABCO Vehicle Control Systems je jedan od vodećih svjetskih dobavljača pneumatskih i električnih sustava za kočenje, stabilnost, prijenos i Ovjes za komercijalna vozila velike nosivosti. WABCO dijelovi su prvi izbor kod vodećih svjetskih proizvođača kaiona prikolica i autobusa za prvu ugradnju.

Sjedište je u Briselu, Wabco ima više od 7,700 zaposlenih u 31 zemlji. U 2007 ukupna prodaja WABCO proizvoda je iznosila 2.4 milijarde dolara što je porast od 20%.Osnovan u americi 1986 godine kao Westinghouse Air Brake Company, WABCO je dobio certifikat American Standard 1968 godine i drži ga do danas.

"Safety in Motion"

U svojoj tradiciji duljoj od 100 godina WABCO slijedi cilj: "Sigurnost u prometu".

Sa inovativnim proizvodima i tehničkom perfekcijom WABCO je preuzeo ulogu tržišnog lidera za pneumatiku i elektronske sisteme u gospodarskim vozilima. Širok izbor sigurnosnih sistema i komponenti garantira sigurnost u prometu.

 

WABCO-Vaš partner za komponente.

Danas i u danima koji dolaze.

 

- Zračni kočni ventili
- Elektronski sistemi
(ABS, EBS, ECAS itd.)
- Kočne čeljusti
- Diskovi kočnica (bivši perrot)
- Dijelovi za reparature ventila
- Potrošni materijal za kočne instalacije.

 

ISO 9001 Certifikat

 

Rezervni dijelovi za Mercedes-Benz kamione

 

Rezervni dijelovi za MAN kamione

 

WABCO kočna pneumatika

 

 

Donit - Split d.o.o. 2015 © Sva prava pridržana.

Slike prikazane na stranicama dobivene su fotografiranjem ili su preuzete s originalnih kataloga i web stranica proizvođača. Donit - Split d.o.o. ne garantira potpunu podudarnost slika i stvarnog izgleda. Također ne odgovaramo za eventualne pogreške u opisu proizvoda, popisu opreme ili cijenama istih. Zadržavamo pravo promjene svih podataka bez prethodne najave. Donit - Split d.o.o. ulaže stalni napor da sve proizvode prikaže što točnije i preciznije.